Hoe raakt u binnen korte tijd overtollige kilo’s kwijt?

Ad februari 26, 2017 0

Kent u het gevoel dat uw broek maar net vast kan worden geknoopt of dat T-shirts nog maar net aan uw buik bedekken? Dat is waarschijnlijk een confronterende situatie, want vaak betekent dit dat u enkele kilo’s bent aangekomen of dat uw kleding te klein wordt. Wellicht zet u dit wel aan het denken en wilt u rigoureus het stuur omgooien door anders te gaan leven. U wilt uw eetpatroon gaan veranderen en meer gaan sporten zodat de overtollige kilo’s er binnen een mum van tijd afvliegen. Is dat mogelijk? Jazeker, want er zijn middeltjes die u helpen om binnen een korte tijd van de kilo’s af te komen, bijvoorbeeld via eiwitshakes. In dit artikel leggen we uit hoe dat mogelijk is.

Hoe kunt u afvallen van eiwitshakes?

Zoals aangegeven zijn eiwitshakes geschikt om snel van extra kilo’s af te komen. Dit komt voornamelijk omdat het de honger stilt en u dus niet continu eetbuien heeft. Slecht voedsel is namelijk de grootste boosdoener van al dat overtollige vet. Eiwitshakes stimuleren de aanmaak van bepaalde hormonen die veel invloed kunnen hebben op uw eetlust. Door eiwitshakes te gebruiken krijgt u langer een gevoel dat u ‘vol zit’ en niet steeds hoeft te eten. Tevens gaat uw energielevel ook omhoog, waardoor u meer zin krijgt in het sporten of andere activiteiten. Echter is dit nog maar het begin van de vele voordelen die eiwitshakes met zich meebrengt. Welke zijn er nog meer?

Voordelen van eiwitshakes

Eiwitshakes hebben een groot invloed op uw eetgedrag en uw energielevel. Dit heeft te maken met dat het spierverlies beperkt blijft en het vet juist verdwijnt. En meer spiermassa zorgt ervoor dat u meer energie kunt gebruiken en daardoor een hoge vetverbranding heeft. Hierdoor zult u uiteindelijk sneller door kunnen afvallen. Moet u eiwitshakes dan zien als maaltijdvervangers? Nee, want eiwitshakes zijn geen complete maaltijden, maar zijn juist handig om tussendoor te nemen. Zoekt u dus een snelle manier om af te vallen, maak dan gebruik van eiwitshakes.

Post Een Reactie »